Posted by : Moises Camuñas sábado, 18 de agosto de 2012

L'ala pivot nord-americà amb passaport italià, procedent de la D-League, aterra al Barris Nord per convertir-se en una de les revelacions de l’Adecco Or.
Imatge del segon reforç del Força Lleida
L’activitat als despatxos del Força Lleida Club Esportiu no s’atura. Després de confirmar-se el fitxatge de José Simeón, en un termini de 24 hores s’ha fet oficial l’arribada de Dominic Calegari a la plantilla que dirigirà Joaquín Prado. El representant de l’ala pivot ja va anunciar fa gairebé un mes els contactes del club lleidatà amb el jugador. Finalment, el director esportiu de l’entitat, Edu Torres, i el propi entrenador, Joaquín Prado, han realitzat les últimes negociacions coneixent el pressupost de l’entitat, que serà de 812.000 euros.

Dominic Calegari, de 25 anys i 2.08 metres d'alçada, va néixer a Berkeley (Califòrnia). L’ala pivot es va formar durant quatre anys en l’UC Davis de la NCAA (National Collegiate Athletic Association), amb un promig d’11.5 punts, 4.2 rebots i 1.3 assistències, en 23 minuts per partit. El jugador nord-americà amb passaport italià, va arribar a Europa en el 2010 de la mà de l’Anwil Włocławek polonès. Poc després, Calegari, en veure’s sense oportunitats va marxar al Khimik ucraïnès. Abans de tornar als Estats Units va firmar pel Gaiteros de Zulia veneçolà. La temporada passada va tornar a terres americanes i va militar en el Maine RC i en el Erie BayHawks de la D-League. Entre els dos equips va fer un promig de 5.6 punts, 3.5 rebots i 0.5 assistències, en 15.5 minuts repartits entre 44 partits. El fet de ser un jugador comunitari ha sigut molt important per tancar el fitxatge. 

El Força Lleida s’estalviarà una plaça per a un jugador estranger i la diferència de diners que suposa inscriure a un esportista comunitari envers a un no comunitari. Amb aquestes dades, el club lleidatà s’estalviarà més de 2.500 euros en la inscripció del jugador a la lliga. 

El seu joc de 4 anotador i intens en les seves accions, s’assembla a l’estil d’un conegut de la parròquia lleidatana, Charles Ramsdell. Després d’aquesta incorporació, el proper en arribar podria ser Miki Feliu. L’ex-capità de l’altre equip de la ciutat, el Lleida Basquetbol, entra en totes les quinieles per ser el següent en aterrar al Barris Nord. 

Per altra banda, el club de nova creació ha confirmat que José Simeón serà presentat el proper dilluns dia 20 a partir de les 18:15h a l’NH Pirineos.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -