Posted by : Lleida Sports Web martes, 28 de agosto de 2012

El Lleida Esportiu compta amb un 8 % més de socis que la passada campanya

El club de la Terra Ferma té 1.170 socis a dia d’avui. Els responsables de l’àrea social estan satisfets per la resposta de l’afició. 
Imatge d'alguns aficions a les oficines del Camp d'Esports (Foto: Lleida Esportiu)
El Lleida Esportiu ha superat els 1.100 socis des que va començar la campanya d’abonaments el passat mes de juliol sota el lema “Recolza el club de la teua terra”. Concretament el club blau compta amb 1.170 socis que ja han passat per les oficines del Camp d’Esports per retirat el seu abonament de temporada. Els responsables de l’àrea social es mostren molt satisfets amb aquesta xifra ja que suposa un 8% més socis respecte a la mateixa data de la temporada anterior. 
Un dels responsable de l’àrea social del Lleida Esportiu, Òscar Sarramia, s’ha mostrat “molt satisfet amb la resposta de l’afició, ja que des del primer moment han confiat amb el club i ens han fet costat”, ha explicat Sarramia.Per la seva banda, l’altre responsable de l’àrea social, David Freixes, ha afegit que des de “l’entitat no parem de treballar perquè la massa social del club augmenti i també perquè la presència de públic al Camp d’Esports sigui cada cop més gran”. 

El cap de setmana en què el Lleida Esportiu es va estrenar a la lliga contra el Peña Sport, va ser quan les oficines del club van registrar més afluència de públic. Segons el club lleidatà, en alguns moments es van formar cues a causa de l’elevat número d’aficionats que van venir a retirar el carnet d’aquesta temporada.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -