Posted by : Lleida Sports Web martes, 28 de agosto de 2012

El Lleida Esportiu jugarà un partit amistós a Mangraners

Amb aquesta iniciativa el club vol continuar amb el projecte de barris que ja va engegar la temporada passada. El matx es disputarà el dijous a partir de les 20:00 hores. 
Imatge d'un dels partits de pretemporada (Foto: Lleida Esportiu)
El primer equip del Lleida Esportiu disputarà un amistós contra el Magraners aquest dijous dia 30 d’agost. El matx es jugarà a partir de les 20:00 hores al municipal de Magraners a petició del club local. 
Amb aquest partit, el club torna a posar en marxa la iniciativa que es va engegar la temporada passada amb l’objectiu de fomentar la presència de l’equip blau als barris de Lleida. El director esportiu del conjunt de la Terra Ferma, Jordi Esteve, assegura que “ens volem atansar a tots els clubs de futbol de la ciutat tal i com vam fer l’any passat. Esperem que aquest sigui el primer de diversos partits que puguem jugar”. 

Per altra banda, el mateix dijous es farà, a les 12.30 hores i a la seu de la Federació Catalana de Futbol, el sorteig de la 3a eliminatòria (encara corresponent a la 2a fase) de la Copa Catalunya 2012-2013. Lleida Esportiu, Reus, Roda de Barà, AE Prat, Sant Andreu, L’Hospitalet, Vic, Manlleu i Llagostera són els equips classificats per aquesta ronda.  Un d'aquests nou conjunts quedarà exempt per sorteig de jugar aquesta eliminatòria (sempre serà però un dels que no hagi estat exempt en eliminatòries prèvies). 

Els partits d’aquesta tercera eliminatòria es disputaran a partit únic el proper dimecres 5 de setembre. Els camps que acolliran aquesta eliminatòria també sortiran del sorteig. El Club Gimnàstic de Tarragona, el Girona i el CE Sabadell FC entraran a la següent eliminatòria.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -