Posted by : Lleida Sports Web martes, 21 de agosto de 2012

El conjunt lleidatà de Tennis Taula es veurà les cares amb el Cajasur Priego a la primera jornada. El primer desplaçament serà a Ceuta.
La Reial Federació de Tennis Taula va fer saber ahir el calendari de la Superdivió Masculina 2012/2013. El DKV Borges Vall tindrà un complicat inici de Lliga, ja que s'haurà d'enfrontar al campió de la temporada passada, el Cajasur Priego, a la primera jornada, que està prevista pel 22 de setembre. A més, l’equip de les Garrigues tindrà que jugar gairebé tota la primera volta sense Hu Bin, que està participant a la Lliga del seu país. 

El DKV Borges Vall tindrà que suar força per aguantar un inici complicat de Lliga. El sorteig del calendari de la temporada que entra, ha fet que el conjunt de les Garrigues obri la competició al pavelló Francesc Macià davant del Cajasur Priego, l’actual campió de Lliga. El partit es jugarà el proper 22 de setembre a partir de les 17:00. En la segona jornada, es produirà el primer desplaçament de l’equip lleidatà a Ceuta. El conjunt de les Garrigues disputarà un difícil partit davant el nou equip de Superdivisió, el Gabitec Ceuta. 

Enguany, el conjunt lleidatà tindrà que fer front a mitja temporada sense el seu jugador estrella, Hu Bin, ja que està participant en el campionat del seu país. Bin romandrà fora fins al mes de gener, aproximadament. El seu lloc l’ocuparà Josep Lluís Andrade. L’altre partit important que tindrà que disputar el DKV Borges serà davant del San Sebastian de los Reyes, conjunt que li va arravatar la segona posició de la passada Lliga. El partit es disputarà l’1 de desembre al pavelló Francesc Macià. La segona volta de la competició començarà a partir del 18 de gener del 2013. 

Per altra banda, el Balaguer Villart Logistic, de la Superdivisió Femenina, començarà la Lliga el proper 23 de setembre davant de l’Atlético San Sebastian, al pavelló del Moli de l’Esquerra. La segona jornada també la disputarà a casa davant del C.N. Mataró Quadis, i el primer desplaçament serà a la jornada número tres a Santiago de Compostela, per enfrontar-se a l’Arteal Tenis Mesa. La segona volta de la competició començarà a partir del 19 de gener. 


Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -