Posted by : Moises Camuñas lunes, 20 de agosto de 2012

El primer fitxatge de la història del Força Lleida ha admès en la seva presentació que està “molt agraït al club” i que mai va veure perillar la seva plaça en aquest projecte. 
Imatge de la presentació de José Simeón (Foto: Força Lleida / Javi Enjuanes)
El Força Lleida club Esportiu ha presentat aquesta tarda a la primera pedra del projecte esportiu que dirigirà Joaquín Prado. El valencià, José Simeón, ha sigut el primer jugador en mostrar plena confiança en el club, que comença de zero. El jove base, de 21 anys, s’ha mostrat molt content per tornar a Lleida, encara que sigui a una altra entitat, i espera tornar a veure ple el pavelló Barris Nord. 

En la roda de premsa, el director esportiu de l’entitat, Edu Torres, ha qualificat l’acte com “significatiu”. “És la primera pedra del projecte esportiu”, ha reconegut Torres. El barceloní ha parlat de Simeón com una persona “implicada, amb compromís i amb el qui es pot dialogar. En definitiva, el que estem cercant”, ha remarcat el director esportiu del Força Lleida. A més, Torres ha donat importància al fet de ser el primer en confiar en aquest projecte “és difícil ser el primer, perquè quan un projecte està fet i tu veus als altres jugadors, si t’agraden t’afegeixes. El Simeón ha confiat cegament amb nosaltres, li agraïm”, ha finalitzat dient Torres. 

Per la seva banda, l’entrenador de l’equip, Joaquín Prado, ha destacat les seves qualitats com a jugador i creu que “aquesta temporada serà molt bona per a Simeón. El primer any per a un jugador jove a la LEB Or és difícil, però enguany, serà diferent”, ha declarat Prado. 

El protagonista de la roda de premsa ha assegurat estar “molt content”. El base valencià ha explicat als mitjans que “en cap moment he tingut cap dubte de venir aquí”. Simeón, que compartirà posició amb l’última incorporació del Força Lleida, Dani Rodríguez, ha assegurat que “ens compenetrarem amb el Dani”. A més, el jove, de 21 anys, ha utilitzat el lema del club per a la campanya d’abonaments per a dir que “si el club té una il·lusió, jo tinc la il·lusió de triomfar a Lleida”. Per finalitzar, Simeón ha remarcat que “m’agradaria millorar dia a dia, aquest és el meu objectiu”. 

Per altra banda, el vicepresident del club, Pere Pauné, ha informat que des del proper cap de setmana s'obrirà una oficina de l’entitat a Lleida per continuar sumant socis. L’oficina estarà situada al carrer Irene Solsona, número 5.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -