Posted by : Lleida Sports Web lunes, 29 de abril de 2013

Els lleidatans es col·loquen líders de la fase d’ascens i deixen al quart classificat a tres punts. La pròxima jornada serà decisiva amb un duel directe contra el segon del grup
Imatge d'arxiu d'un partit de l'Handbol Pardinyes (Foto: Handbol Pardinyes)
El Club Handbol Pardinyes va tombar el passat dissabte el Club Handbol Sant Esteve de Palautordera per un clar 29-18 al pavelló municipal de Pardinyes. El duel era de vital importància ja que s’enfrontava el quadre lleidatà, segon classificat, contra el conjunt barceloní, tercer. De moment, el conjunt dirigit per Raül Rivas compta els seus partits d’aquesta fase d’ascens a Lliga Catalana per victòries.

Els primers minuts del matx van ser de tanteig entre els dos equips. Fins al minut 10, el marcador reflectia la igualtat de la pista, però, a partir d’aquest moment, el Pardinyes va posar la directa i va deixar el Sant Esteve a nou minuts sense anotar cap gol. Amb un defensa agressiva i un atac molt fresc, els lleidatans van arribar al descans manant per un còmode 14-7.

Tot i tindre la victòria a la mà, els locals van sortir amb la mateixa intensitat al segon període esperonats pel seu públic, que en aquesta fase d’ascens està sent nombrós. El conjunt barceloní va plantejar una defensa molt oberta i els jugadors locals, molt inspirats en atac, ho van aprofitar per seguir augmentant la renda de gols, que finalment va ser d’11 (29-18). S’ha de destacar que tots els jugadors del Pardinyes van aconseguir anotar un gol i els porters van rendir a un nivell molt alt.

Amb aquest resultat els lleidatans lideren la taula empatat a 15 punts amb el Club Handbol Ràpid Cornellà. La pròxima jornada serà molt vibrant, ja que s’enfrontaran el diumenge 5 al municipal de Cornellà els dos primers classificats de la fase d’ascens. Els dos conjunts només han perdut un sol partit en tota la temporada i a casa no han cedit cap punt. El Pardinyes anirà amb la il•lusió que caracteritza l’equip en busca de sumar algun punt.

Fitxa tècnica:

CLUB HANDBOL PARDINYES (29): Jordi Soto (p.), Kelvin De León (6), José Delgado ‘Pipo’ (3), Fran Pifarré (2), Eduard Pifarré (2), Abel Hervàs (1), Sergio Martin (2), Javier Alegre (2), Jesús Velasco (2), Eloi Vidal (3), Rubén Tardio (3), Eric Carrera (1), Dani Sanjuan (2) i Xavier Escarp (p.s).

CLUB HANDBOL SANT ESTEVE DE PALAUTORDERA (18): Álex Manzano (p.), David Plana (2), Pol (1), Marc, David, Sergi (2), Nacho Ibáñez (1), Eduard Corbacho, Arnau Pou (4), Josep Mateu (1), Jordi Planas (4) i Bosch (3). PARCIALS: 14-7 i 15-11.