Posted by : Lleida Sports Web jueves, 11 de abril de 2013

La primera plantilla de l’entitat desconvoca la vaga i viatjarà a Andorra. Les dues parts estudiaran denunciar els responsables de la duplicitat de contractes 
Imatge de la roda de premsa d'ahir (Foto: Força Lleida)

Els jugadors i la directiva del Força Lleida van posar fi ahir a una de les setmanes més convulses del bàsquet lleidatà. Les dues parts van escenificar en una roda de premsa l’acord per desconvocar la vaga que tenia prevista la primera plantilla per aquest divendres. D’aquesta manera, els jugadors han acceptat els nous contractes proposats pel club i jugaran a Andorra un partit que pot significar, en cas de victòria, la classificació dels lleidatans per al play-off d'ascens a l’ACB. A més, el Força Lleida i els seus jugadors estudiaran denunciar els responsables de la duplicitat de contractes. 

La bomba va esclatar el passat dimecres amb una roda de premsa convocada pels jugadors en què van plantejar fer vaga per al partit d’Ourense pels impagaments de l’entitat. Poc després, els dirigents del club van contestar fent un altra roda de premsa explicant les seues postures i mostrant la seva sorpresa per la reacció dels jugadors. Encara que les dues parts estaven molt distanciades, estaven condemnades a entendre’s. La plantilla no va poder realitzar la vaga aquella mateixa setmana perquè no ho van comunicar amb els cinc dies d’antelació obligatoris al club i al departament de Treball. Per aquest motiu, es va decidir passar la vaga per aquesta setmana. Això va donar més dies a les dues parts per apropar postures i, finalment, sembla que aquestos dies de marge han servit per tancar la situació. 

Ahir, Miki Feliu i Dani Rodríguez, per part dels jugadors, i Félix González i Francesc Armengol, per part dels directius, van fer una roda de premsa conjunta per comunicar la resolució de les negociacions. El president de l’entitat, Félix González, es va mostrar molt satisfet per l’acord. "El més important de tot és que el bàsquet segueix viu a Lleida. La plantilla ha tingut un comportament exemplar i els volem felicitar per això”, va admetre González. 

Per la seva banda, el capità de l'equip, Miki Feliu, va explicar que la situació no ha estat fàcil. “Tothom ho ha passat malament, han estat uns dies molt complicats”, va afirmar Feliu."Espero que aquest incident sigui un punt i final amb el passat i que iniciï una etapa nova amb un projecte viable", va assegurar el capità. Feliu també va voler demanar disculpes. “En nom dels jugadors, si ens hem equivocat en alguna cosa, públicament vull demanar perdó per les formes”. "L'equip el que vol ara és fer un bon paper a Andorra i acabar la temporada de la millor manera possible", va finalitzar dient Feliu. 

El Força Lleida i els seus jugadors estudiaran denunciar als jutjats els responsables de la duplicitat de contractes "si mereix la pena", com va explicar Félix González. En tot cas, si consideren viable la denuncia, les dues parts, jugadors i directiva, anirien juntes. 

L'acord i la victòria a la pista de l'Ourense permeten que l’equip afronti la recta final de la competició regular amb moltes forces. Si guanyen demà a la pista de l’Andorra, hauran aconseguir un bitllet virtual per jugar els play-off d’ascens. Curiosament, amb la signatura dels nous contractares el Força Lleida passarà a ser un dels pocs equips de l’Adecco Or que porta les nòmines al dia de pagament.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -