Posted by : Moises Camuñas domingo, 16 de septiembre de 2012

L’Handbol Pardinyes empata contra el Sant Quirze B (24-24)

L’equip dirigit per Raül Rivas no va poder superar als barcelonins per poder passar pàgina de la derrota de divendres davant del Vendrell (22-18)

L’handbol Pardinyes va sumant minuts en aquesta pretemporada. Aquest cap de setmana, el conjunt dirigit per Raül Rivas va tenir doble treball.El divendres es va desplaçar a la capital del Baix Penedès per enfrontar-se a l’Handbol Vendrell. El conjunt lleidatà va sortir derrotat per 22 18. Sense 24 hores de descans, ahir, els groc i negres es van enfrontar a l’Handbol Sant Quirze B al Pavelló Municipal de Pardinyes. El primer partit dels lleidatans com a locals va finalitzar amb empat a 24.