Posted by : Marc Retamero Castelló sábado, 15 de septiembre de 2012

El club lleidatà inicia avui el seu periple per la Lliga Catalana LEB, la primera competició oficial que disputarà en la seva curtíssima història. L'equip de Joaquín Prado debutarà en la primera semifinal (18:30) en què es veurà les cares amb el CB Prat-Joventut, de la lliga LEB Plata. La segona semifinal tindrà lloc a continuació (20:30) i enfrontarà als dos equips catalans que, juntament amb el Lleida, enguany militen a l'Adecco Or: el River Andorra i el filial del Barcelona Regal.

Força Lleida i Barça Regal "B" es poden tornar a enfrontar aquest cap de setmana

El tècnic d'Oviedo no es refia del Prat tot i ser un rival d'una categoría inferior. "Que sigui de LEB Plata és una anècdota, perquè es tracta d'un filial i com a tal té un nivell similar al del Barça B o del Clínicas Rincón de l'any passat". Els jugadors del Força Lleida esperen oferir una bona imatge davant la seva afició en aquest torneig, que es disputa íntegrament al Barris Nord, i aconseguir l'accés a la gran final d'aquest diumenge (12:00). El títol de campió de Catalunya LEB té, a més, un premi suculent ja que permet participar en les semifinals de la Lliga Catalana ACB contra el primer equip del Barcelona Regal. El Lleida Basquetbol ja ho va aconseguir la temporada passada, després de derrotar al Girona FC en la final LEB per un ajustat 70-65.

El preu de les entrades per a la totalitat dels partits és de 10 euros pels abonats del Força Lleida i de 20 pel públic general. També es poden obtenir entrades per un únic dia, en aquest cas a 10 i 5 euros, respectivament. A més, la XIII edició de la Lliga Catalana ACB es podrà seguir íntegrament pel canal central de Pasión Deportiva Radio.

D'altra banda, el Força Lleida Club Esportiu ha oficialitzat un acord de vinculació per la present temporada amb el CB Pardinyes. L'entitat del barri lleidatà jugarà enguany la Copa Catalunya, cinquena categoría del bàsquet estatal, després d'encadenar diversos ascensos en els darrers anys. Els bases Gerard Sevillano i David Vallverdú i el pivot congolès Jimmy Mputela seran els tres joves jugadors que compaginaràn ambdós clubs.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -