Posted by : Lleida Sports Web viernes, 10 de agosto de 2012

El palista lleidatà va ser segon en la seva semifinal a dos mil·lèsimes del canadenc Mark De Jonge, que va parar el cronòmetre en 35.597. Demà, buscarà penjar-se una nova medalla. 

El lleidatà Saül Craviotto disputarà la final de K-1 200 metres dels Jocs Olímpics de Londres en acabar en segona posició la primera semifinal en les instal·lacions de Eton Dorney. Craviotto va passar dos mil·lèsimes per darrere del canadenc Mark de Jonge, temps que invita a l’optimisme per la final de demà. El lleidatà podrà reviure les sensacions de fa quatre anys a Pequín en una modalitat diferent. 

La primera semifinal, on va participar el lleidatà, va ser la més ràpida de les dues que es van disputat, d’aquesta manera, Craviotto, accedeix a la lluita per les medalles amb el segon millor temps de tots els finalistes. 

El palista de Lleida va dominar la seva sèrie des del començament, però va ser superat pel canadenc en els últims metres. L’arribada va estar tan igualada que es va recórrer a la tècnica del 'foto finish' per determinar el guanyador de la prova. El recentment proclamat campió d'Europa, el serbi Marko Novakovic, va ser tercer. 

Als seus 27 anys, Craviotto lluitarà per aconseguir la seva segona medalla olímpica, després de la que es va penjar en els Jocs de Pequín en la modalitat de K-2 500 metres. En aquella ocasió, el lleidatà va participar al costat del gallec Carlos Pérez Rial, 'Perucho'. 

Les medalles es decidiran demà a partir de les 10:30, hora peninsular espanyola. Els principals rivals del piragüista lleidatà seran el britànic Ed McKeever, que va guanyar la seva sèrie amb un temps de 35.619, i el canadenc Mark de Jonge, que va batre al lleidatà en la semifinal. El temps marcat per Craviotto i les ganes de penjar-se el seu segon metall, inviten a l’optimisme per poder portar una medalla a Lleida.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -