Posted by : Moises Camuñas viernes, 10 de agosto de 2012

La Diputació de Lleida va acollir ahir la presentació del 20è Campionat d’Espanya d’Eslàlom que se celebrarà els dies 11 i 12 d’agost, i per primera vegada, a Ponts (Noguera). Entre els 260 esportistes que participaran en aquesta prova, destaca la medallista olímpica Maialen Chourraut, i els altres tres palistes que han participat als Jocs Olímpics de Londres.


L’acte va comptar amb la participació del diputat de CiU, Josep Maria Roigé; l’alcaldessa de Ponts, Maria Antònia Pubill; el president del Club Nàutic Mig Segre de Ponts, Josep Maria Caubet, i el vicepresident del Club, Agustí Cucurulls.

El diputat Josep M. Roigé va explicar que esdeveniments com aquest “posen de manifest la capacitat que té la societat civil i les associacions de poder organitzar esdeveniments d’alta qualitat, amb l’ajuda dels ajuntaments”.

Per la seva banda, l’alcaldessa de Ponts, Maria Antònia Pubill va destacar l’impacte econòmic que el campionat tindrà per al municipi i per tota la comarca. El campionat, organitzat pel Club Nàutic Mig Segre de Ponts i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Ponts, comptarà amb la participació d’unes 260 persones procedents de Catalunya, País Basc, Galícia, Aragó, Castella i Lleó, Andalusia, Madrid, Castella-la Manxa i Murcia.

El president del Club Nàutic Mig Segre de Ponts, Josep Maria Cauet, va explicar que aquesta és la competició d’eslàlom més important a nivell estatal i ha destacat la participació de la medallista olímpica Maialen Chourraut, i els altres tres palistes que han participat als Jocs Olímpics de Londres, entre d’altres palistes exolímpics.

El campionat se celebrarà entre dissabte i diumenge, 11 i 12 d’agost, al canal d’aigües braves de Ponts recentment construït i hi competiran les categories de cadets, juvenils, sèniors i veterans.

Programa del Campionat d’Espanya d’Eslàlom 

Dissabte dia 11 d’agost: 
10:00 h Reunió de caps d’equips
11:00 h Demostració del Recorregut
12:00 h Classificatòria de totes les categories (1 mànega )
17:00 h Eslàlom per equips (1 mànega)
19:00 h Demostració i aprovació del recorregut de les finals.

Diumenge dia 12 d’agost:
09:00 h Semifinal de totes les categories
11:00 h Final de totes les categories
13:30 h Entrega de Medalles

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -