Posted by : Lleida Sports Web lunes, 27 de agosto de 2012

El diari digital més llegit de les terres de Lleida i l'únic bloc íntegrament esportiu de Ponent es donen la mà per ampliar la seva cobertura en l'àmbit dels esports. 
Imatge de la portada de l'Araponent.cat
Araponent.cat i Lleida Sports uneixen les seves forces. D’aquesta manera, el bloc lleidatà, que cada dia guanya en adeptes, es convertirà, a partir d’ara, en la secció d’esports d’aquest mitjà digital. 

El diari, que va ser adquirit per la productora Waita TV fa més d’un any, va tornar a sortir al mercat amb algunes novetats, la més important, la secció d’esports. L’aposta per aquesta secció i la consolidació d’altres han convertit l’Araponent en el mitjà digital més llegit de tota la comarca. Ara, més que mai, amb la situació que està assolant el país, la prioritat és avançar i no quedar-se estancat. Per aquest motiu, Araponent.cat obre les seves portes i aposta encara més per l’esport. 

Per altra banda, Lleida Sports és un bloc, que ben aviat es convertirà en web, especialitzat en totes les seccions de l’esport lleidatà. Les ganes i el treball diari dels seus redactors han donat a conèixer aquest projecte al gran públic. El bloc destaca per la seva aposta en les xarxes socials i per la seva instantaneïtat a l'hora de penjar la informació. 

A partir d’ara, la notícia més destacada del dia sortirà a la portada de l’Araponent. La resta de continguts esportius, juntament amb la notícia destacada, apareixeran a Lleida Sports. Per accedir al bloc des de l’Araponent.cat, solament cal entrar a la pestanya de la barra principal d’aquest diari, on posa Lleida Sports. 

Els dos mitjans seguiran treballant conjuntament per millorar aquest servei i per ampliar, cada dia més, la informació esportiva de les terres de Lleida.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -