Posted by : Moises Camuñas domingo, 19 de agosto de 2012

L’Inter Movistar i el Umacon Saragossa, equips de la màxima categoria del futbol sala nacional (LNFS), van estrenar les reformes del Pavelló Poliesportiu Andreu Aixalà.
Les reformes al pavelló Poliesportiu Andreu Aixalà van quedar ahir inaugurades ahir amb un partit amistós entre dos equips de la màxima categoria del futbol sala nacional (LNFS), l'Inter Movistar i el Umacon Saragossa. A més, els madrilenys van posar punt i final a la seva pretemporada a la Vall d’Aran amb aquest partit que va servir per agafar el to de la competició. Els de Jesús Velasco van guanyar per 3 a 1 als aragonesos.

L’Inter va sortir amb Luis Amado, Alvaro, Tobe, Eka i Rivillos. Molt aviat, al minut 3, Eka va inaugurar el marcador amb un gran xut (1-0). Matías i Betao van sortir des de la banqueta per crear molt perill a la porteria aragonesa. Dues rematades d’aquests homes, van acabar en el pal. El Saragossa va començar a controlar una mica més la pilota, però Tobe va enviar una altra pilota al pal avisant del perill interista. Després d’aquesta jugada, l’equip aragonès va aconseguir igualar el marcador amb una rematada de Carlos (1-1). Amb aquest resultat es va arribar al descans.

A la represa, Matías, un dels millors jugadors de futbol sala, va tornar a avançar a l’Inter amb una jugada personal (2-1). Els dos conjunts van tenir varies ocasions per anar sumant gols al seu caseller, però va ser Matamoros arribant al final del partit qui va sentenciar posant el 3 a 1.

Amb aquest matx, l’Inter i el Saragossa van donar per inaugurades les reformes al pavelló i van disputar el primer test seriós de la pretemporada. El club madrileny, que per segon any fa l’estada de preparació a Lleida, concretament a la Vall d’Aran, marxa amb bon sabor de boca.