Posted by : Lleida Sports Web domingo, 19 de agosto de 2012

El projecte lleidatà ja té tancada la direcció de joc amb l’arribada del català, que se suma a la de José Simeón, la primera incorporació de la història del club. 

Imatge del nou base del Fora Lleida (Foto: UB La Palma)
El Força Lleida Club Esportiu ha confirmat aquest matí l’arribada de la tercera peça del projecte que jugarà a l’Adecco Or 2012/2013. El català, Dani Rodríguez, jugarà aquesta temporada al Barris Nord. El base, que prové del Cáceres Patrimonio de la Humanidad, serà l’encarregat, juntament amb José Simeón, d’organitzar el joc del conjunt que dirigirà Joaquín Prado.


Daniel Rodríguez García és un base de 28 anys i 1’82 metres d’alçada. El nou jugador del Força Lleida va néixer a Esplugues de Llobregat i es va formar en les categories inferiors del Club Joventut de Badalona. L’any 2002, Rodríguez, va debutar professionalment en el filial que el conjunt de Badalona tenia en la Lliga EBA. La temporada següent va abandonar el club de la seva vida per encetar una nova etapa fora de Badalona. El C.B. Monzón, també en EBA, va ser el seu destí. Aquest conjunt vinculat a Lleida, li va permetre jugar alguns minuts en ACB i ULEB Cup amb el Caprabo Lleida. La temporada, no obstant, la va acabar en Tarragona, on va poder debutar en la LEB Or, categoria on jugarà enguany.

L’any 2004 va iniciar una aventura de dos temporades amb el Melilla. Després d’aquest pas pel conjunt nord-africà va firmar per dos campanyes amb el Gestibérica Vigo de LEB Plata. En el 2007, en la mateixa categoria, va jugar un any amb el Cai Huesca Cosarsa i un a Tarragona, ja que en la segona temporada en el conjunt tarragoní va jugar la LEB Or. L’any 2010 va sortir de la península per aterrar a l’UB La Palma, on va ser el líder de l’equip. 

Finalment, l’última temporada la va disputar a Càceres. A les ordres de Gustavo Aranzana el base català va fer un promig d’11 punts, 1,6 rebots, 2,9 assistències i 10,1 de valoració en més de 26 minuts per partit. Amb el conjunt de Càceres va arribar a les semifinals del play-off d’ascens a la Lliga ACB.

Dani Rodríguez no és el mateix base que va arribar a Lleida la temporada 2003/2004. Amb un joc més pausat i una mecànica de tir més depurada, el català es jugarà la titularitat amb José Simeón, que serà presentat demà a l’NH Prineos (18:15). Ara, el club lleidatà tindrà que començar a revisar el mercat per trobar a jugadors interiors i exteriors i decidir si volen incloure a un tercer base, com ja es va fer la temporada passada l’altre equip de la ciutat, el Lleida Basquetbol, que enguany no competirà en cap categoria.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -