Posted by : Lleida Sports Web jueves, 30 de agosto de 2012


Les germanes Ares i Aran Teixidó, representants lleidatanes, van caure davant de Lucia de la Puerta i Mercedes Aristegui, respectivament, i van dir adéu al torneig Nacional.
Imatge de les dos jugadores del CT Lleida (Foto: CT Lleida)
El Club Tennis Lleida, representat per les germanes Ares i Aran Teixidó, va quedar eliminat del Campionat d’Espanya Aleví per equips al perdre a la ronda de vuitens de final davant del  Real Club Jolaseta, de la Federació Basca. Les lleidatanes van notar l’esforç fet per superar la primera ronda i no van poder guanyar a les basques.

A primera ronda el Tennis Lleida es va desfer del Real Saragossa Club Tennis per dos partits a zero. El primer punt el va aconseguir Aran Teixidó per un 6/3 6/1 davant de Marta Falleto, en un partit que va tenir controlat des del principi. Per altra banda, Ares Teixidó va donar el punt decisiu de l’eliminatòria, desprès de gairebé quatre hores de partit, contra Claudia Valles amb un resultat final de 3/6 6/2 7/5.

A octaus de final les lleidatanes es van enfrontar al Real Club Jolaseta. Tot i el desgast físic de les joves jugadores del Club Tennis Lleida, aquestes van plantar cara fins al final amb opcions clares de lluitar pel pas a quarts.

Ares Teixidó no va poder plantar cara a la potent jugadora del Club Jolaseta, Lucia de la Puerta, cedint el partit per 6/0 6/1. El segon punt de l’eliminatòria va enfrontar a Aran Teixidó contra Mercedes Aristegui, amb victòria d'aquesta ultima per un ajustat 7/6 2/6 6/4. El partit va durar  més de tres hores i mitja.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -