Posted by : Moises Camuñas viernes, 31 de agosto de 2012

El club lleidatà també aposta pel carnet unificat i farà una rebaixa de cinc euros al socis d’altres clubs que vinguin a retirar el seu abonament. 
Imatge de la presentació de la campanya d'abonats per aquesta temporada (Foto: Moisés Camuñas)
El Lleida Llista Blava ha presentat avui la campanya d’abonaments per a la temporada 2012/2013. El club lleidatà, que utilitza el lema “Abona’t a la millor Lliga del món”, aposta per uns preus molt populars. A més, el president de l’entitat, Enric Duch, conjuntament amb l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, han confirmat que ja han trobat el suport econòmic que l’equip buscava per afrontar amb solvència aquesta temporada de retorn a l’OK Lliga. 

El Llista aposta per una campanya agressiva. Per tan sols 30 euros, un adult podrà gaudir dels 15 partits d’OK Lliga que el club disputarà al Pavelló Municipal Onze de Setembre. Això vol dir que cada partit de la màxima categoria sortirà a 2 euros. Per la seva banda, el carnet jove costarà 25 euros i per a socis d’altres clubs esportius de la ciutat (Força Lleida, Lleida Esportiu, Associació Lleidatana...) l’entitat ha fet un preu especial de 25 euros. Per acabar, qui es vulgui fer soci, per anar a les reunions i prendre part de les decisions del club, tindrà que pagar 125 euros. 

Com ha dit l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, amb aquesta iniciativa “el Llista és un exemple de club ben gestionat, que tira de la base”. El paer en cap també ha remarcat la sensibilitat del club envers els socis d’altres clubs de la ciutat, oferint abonaments més econòmics: aquest fet “és un símbol de com s’ha de treballar, plegats per l’esport de Lleida”. 

Per altra banda, el president de l’entitat, Enric Duch, ha explicat que“hem baixat 55 euros els preus dels abonaments en 3 anys, creiem que és la manera d’animar la gent”. A més, tot i ser a la màxima categoria, l’entitat respectarà el preu de l’entrada de la temporada passada, que era de 8 euros. A la roda de premsa, també s’ha confirmat que l’Ajuntament de Lleida ha treballat paral·lelament amb el Llista per assegurar els 25.000-30.000 euros que l’entitat demanava per fer front amb seguretat a l’OK Lliga. “Els recursos hi seran. Algunes empreses privades que volen apostar sense ser-hi a la samarreta ens han ajudat. A partir d’aquí, nosaltres buscarem algun patrocinador per ficar un nom a la samarreta per anar encara més segurs”, ha comentat el president”. 

L’objectiu del Llista és arribar “fins als 500 abonats. La temporada passada van ser 200 i aquest any volem més”, ha confirmat Duch. El Lleida Llista Blava, que encetarà la temporada amb el partit que l’enfrontarà el proper 7 d’octubre al Futbol Club Barcelona a l’Onze de Setembre, no farà cap acció extra per atraure al públic al primer partit, ja que “que vingui el FC Barcelona, ja és un regal. El que si que volem és convidar algú de la directiva per reforçar els vincles d’unió entre ciutats”, ha finalitzat dient Duch. 

En l’aspecte esportiu, el Llista està buscant un jugador pel mercat que tingui l’acceptació de l’entrenador, Albert Folguera. Sinó, la plantilla es quedarà com està.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -