Posted by : Lleida Sports Web viernes, 31 de agosto de 2012

El Lleida Esportiu incorpora Xisco Hernández

Xisco amb el Mallorca B (deportebalear.com)

El Lleida Esportiu incorpora a les seves files al migcampista Xisco Hernández, un jugador de 23 anys procedent del Mallorca B on va acabar la temporada ambquatre dianes a la mateixa categoria i grup que el Lleida Esportiu. El jugador, natural de Palma de Mallorca, es va formar al planter del Mallorca B i posteriorment va ésser traspassat a l’Elx, on li varen rescindir el contracte. Més endavant, el jugador va signar amb el Puertollano on va jugar la temporada 2010-11, 27 partits dels quals 12 va ser titular.
La darrera temporada, el jugadores va tornar a incorporar al conjunt balear on va jugar un total de 30 partits dels quals va ser titular en 29. Xisco ha estat un dels millors jugadors del planter del Mallorca les darreres temporades i a més a més de l’Elx, es van interessar per la seva contractació l’Osca , l’Albacete i fins i tot, el Reial Madrid Castilla, al qual va rebutjar per apostar pel futbol professional amb l'Elx i deixar de banda els filials.

L’aventura del jugador balear a la Segona Divisió va estar del tot desafortunada i tot hi haver estat convocat pel primer equip del Mallorca mai ha pogut debutar a la Primera Divisió, tot i això, Xisco ha mostrat ser un dels jugadors a seguir de la Segona Divisió B i aquesta temporada ho podrà seguir fent amb el Lleida Esportiu.

El director tècnic de l’entitat blava, Jordi Esteve, ha destacat que Xisco “és un jugador aportarà experiència a l’equip” i amb aquest fixatge, a més a més, el director tècnic ha destacat que “amb aquesta incorporació l’equip està gairebé enllestit. Si podem incorporar algú més ho farem sempre que sigui un jugador que ens pugui ajudar i s’ajusti al pressupost del club”.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -