Posted by : Moises Camuñas martes, 24 de julio de 2012

Veure els partits de la fase regular del nou club aquesta temporada costarà entre 70 i 110 euros. L’entitat també va aprofitar per introduir quina serà la seua imatge corporativa i va confirmar que les oficines, de moment, estaran situades a Torrefarrera.


El Força Lleida Club Esportiu va creixent cada cop una mica més. Si la setmana passada el club va presentar-se, ahir, va ser el torn de fer conèixer quina serà la imatge corporativa i quins seran els preus que tindran que pagar els aficionats per poder veure a aquest equip a la lliga LEB Or 2012-2013. Els adults pagaran 10 euros més que la campanya passada per poder aconseguir l’abonament i la resta de preus queden congelats. També es va confirmar que l’oficina de l’entitat estarà situada, de moment, a Torrefarrera, encara que han posat un telèfon de contacte per a que la gent comenci a reservar el seu abonament a partir d’avui. Preus assequibles per als abonats del Força Lleida.

Francesc Armengol, que va ser en aquesta ocasió el portaveu, va descobrir els preus dels abonaments. Tot i ser bastant econòmics, els carnets d’adult s’apujaran 10 euros respecte el que pagava la temporada passada un soci del Lleida Basquetbol. Amb el pavelló dividit en dos zones, el lateral costarà 70 euros i la tribuna 110. El que sí es respecten són tots els altres preus. Per als jubilats, joves (15 a 21 anys) i universitaris, el lateral tindrà un cost de 50 euros i la tribuna de 70. Pel que fa als infantils (7 a 14 anys) el lateral costarà 40 euros i la tribuna 60. Per finalitzar,els discapacitats tindran un 25% de descompte i  les penyes pagaran 30 euros per estar animant a l’equip als laterals sota la cistella. El club, en un intent d’agrair els aficionats que treguin el seu carnet, regalarà quatre entrades per expandir el bàsquet als seus amics, familiars, etc.

Abans de descobrir els preus dels abonaments, es va presentar la imatge corporativa a càrrec d’Alberto Rubín de Celis. El creador del logotip i la imatge de la campanya d’abonats va admetre que ‘teníem poc temps per crear una imatge des de zero’. El dissenyador va explicar que van seguir tres bases per crear cada imatge. ‘Pel logotip varem pensar que tenia que incloure un element representatiu de l’esport, que el color negre havia de predominar i que la marca havia de ser un bloc indivisible i ben fàcil d’identificar’. Amb aquestes referències el dissenyador va descobrir la imatge que acompanyarà el club. Destaca el nom de Força Lleida sobre un fons negre amb una pilota de bàsquet al damunt.

En segon terme, Rubín de Celis va presentar la imatge de la campanya de captació de socis. ‘En aquesta imatge varem intentar plasmar el naixement, ja que som un club nou, la il·lusió i un element representatiu del bàsquet’. Després de dir això, va descobrir la imatge que sota el lema “tots tenim una il·lusió!” apareix una dona embarassada i un nen amb una pilota de bàsquet a la mà tocant-li la panxa. Al final de la foto també es pot veure la frase “ens agrada el bàsquet!”.

Pel que fa als carnets, la reserva, que comença avui mateix a partir de les 9:30h, pot ser de manera presencial a les oficines situades al Pavelló de Torrefarrera, Avinguda d’Europa 80, per telèfon trucant al 665 65 65 65 o per correu (flleida@flleida.com) deixant el nom, cognom, seient que es vol ocupar i número de compte bancari. A finals d’aquesta setmana, el club tindrà operativa la pàgina web (www.flleida.com) on també es podrà fer la reserva.  Ja que tot comença de zero, les cadires dels abonats al Lleida Basquetbol no es guardaran, per aquest motiu, el soci que truqui o vagi presencialment podrà escollir la seva cadira si encara no ha estat ocupada per ningú.

La idea del club, a curt termini, es buscar un lloc a la ciutat per poder estar més a prop dels aficionats. A més, Armengol va avançar que el club tindrà unes unitats mòbils que recorreran les poblacions de la província captant a socis ‘la idea és que el club vagi al soci i no de l’altra manera’.

Amb aquesta imatge i aquests preus assequibles, els responsables de l’entitat volen l’acceptació de l’aficionat per a que vingui a omplir el Pavelló Barris Nord com va passar la temporada passada amb el Lleida Basquetbol. La setmana vinent, el Força Lleida presentarà les equipacions  i els formats dels carnets per aquesta temporada. A falta d’acabar de polir alguns detalls, la primera vestimenta serà negra amb una franja vermell i la segona, en canvi, serà totalment blanca.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -