Posted by : Lleida Sports Web viernes, 13 de julio de 2012



La RFEF va confirmar ahir la disposició dels grups amb els lleidatans  instal·lats amb els equips del Nord. En tema de nous jugador, el club va incorporar el lateral dret Álex Cacho i va donar la baixa a Jaume Sobregrau.


El Lleida esportiu ja sap en quin grup jugarà la pròxima temporada. Una vegada finalitzada la cobertura de vacants, la presentació d’avals i l’anàlisi de propostes, els grups que formaran
la Segona Divisió B 2012-2013 estan tancats.  Després de que dimarts sortís la notícia del possible desplaçament del conjunt lleidatà al Grup II, ahir la Reial Federació Espanyola de Futbol  ho va confirmar. Així doncs, el club de la Terra Ferma i els equips aragonesos es separaran del Grup III, on estaven la temporada passada, i marxaran al denominat Grup Nord.

L’altra novetat  en la formació dels grups, deixant de banda el canvi del Lleida, el Teruel i el Zaragoza B, serà el desplaçament dels equips de Castella i Lleó al Grup I. D’aquesta manera, el màxim organisme estatal de futbol ha quadrat 4 grups de 20 equips. S’ha de dir que els dirigents del club lleidatà veuen amb bons ulls la designació de la RFEF i acceptaran jugar en aquest grup. El Lleida Esportiu s’estalviaria viatjar a les Illes Balears fins a quatre vegades. 

Per altra banda, en l’àmbit esportiu, el Lleida va fer oficial ahir al matí la incorporació del lateral dret Álex Cacho. El Sorià, de 24 anys, prové de l’Ontinyent, que la passada temporada va militar al grup III de Segona divisió B, igual que els del Segrià. El lateral va començar la seva carrera esportiva al Numància B, compaginant el filial amb alguna convocatòria amb el primer equip, que aquella temporada va aconseguir l’ascens a Primera Divisió.

L’any següent va arribar a l’Ontinyent, on Aparicio el va reconvertir al lateral, ja que ell des de petit havia jugat de migcampista defensiu.El Sorià va jugar gairebé tots els partits en els dos anys que va estar en el conjunt valencià, que va viure una etapa gloriosa amb la classificació per a la Copa del Rei i la disputa de la promoció d’ascens a Segona Divisió A la temporada 2009-2010.  

Després va fitxar pel Sant Andreu. Amb el conjunt barcelonès, el nou jugador del Lleida va jugar 35 partits i va aconseguir un gol. La passada temporada, Álex Cacho va tornar a l’Ontinyent on va jugar un total de 3.150 minuts en 35 partits i va anotar 3 gols. Els partits que es va perdre la campanya passada van ser per sanció, ja que va veure 12 targetes grogues.

El director tècnic del conjunt del Segrià, Jordi Esteve, va valorar la seua incorporació al club de manera molt positiva. ‘És un futbolista que ha jugat una mitjana de 35 partits en les darreres 4 temporades en equips com l’Ontinyent i el Sant Andreu’, va manifestar Esteve. Segons Esteve, ‘la seva potència el converteix en un jugador que es pot sumar l’atac amb facilitat’. Amb l’arribada del jugador Sorià, l’entitat blava va donar la baixa a Jaume Sobregau, que tindrà buscar equip. Els qui també tindrien que anar buscant equip si es confirma l’arribada d’un porter, serien Sergi Palau i Alberto Montero.  El que ja ha trobat conjunt per aquesta temporada ha sigut Dani Pujol, que marxarà al Atlético Monzón de la Tercera Divisió d’Aragó.   

Doncs amb la distribució de la RFEF, els 80 equips de Segona Divisió B quedarien d’aquesta manera:

Grup I: Atlético de Madrid B, Rayo Vallecano B, Getafe B, Fuenlabrada, Leganés, Sanse, RSD Alcalá, CD Marino, Tenerife, Coruxo, Ourense, Real Oviedo, Sporting B, Caudal, Marino de Luanco, Real Aviles, Zamora, Salamanca, Guijuelo i Real Madrid C.

Grup II: Alavés, Eibar, Amorebieta, Bilbao Athletic, Real Sociedad B, Barakaldo, Sestao River, Real Unión, UD Logroñés, SD Logroñés, Osasuna B, Izarra, Peña Sport, Tudelano, Racing B, Gimnàstica de Torrelavega, Noja, Teruel, Zaragoza B i Lleida Esportiu.

Grup III: Sant Andreu, Badalona, Llagostera, Hospitalet, Reus, Espanyol B, AE Prat, Nàstic de Tarragona, Atlètic Balears, Constancia, Mallorca B, Binissalem, Villareal B, Alcoyano, Levante B, Ontinyent, Olímpic de Xàtiva, Orihuela, València Mestalla i Huracán València.  

Grup IV:  Albacete, La Roda, Cacereño, Arroyo, Villanovense, Yeclano, Cartagena, Melilla, Loja, San Fernando, Cadiz, Écija, Real Jaen, Atco. Sanluqueño, B. Linense, Lucena, San Roque, Betis B, Sevilla B i Almeria B.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -