Posted by : Lleida Sports Web lunes, 3 de junio de 2013

L’entrenador del Lleida Esportiu va explicar que “la plantilla reflexa el que vol el club i la ciutat de Lleida, volen futbol d’una altra categoria”. El valencià també va parlar del respecte entre aficions 
Imatge de la valoració del sorteig de Toni Seligrat i Jordi Esteve (Foto: Carles Miranda)
El director tècnic del Lleida Esportiu, Jordi Esteve, acompanyat pel tècnic del primer equip, Toni Seligrat, van valorar ahir positivament l’aparellament que ha decretat el sorteig celebrat a Madrid contra el Real Jaén. L’entitat creu que geogràficament és una eliminatòria pesada, sobretot per als aficionats que vulgui anar a la localitat andalusa, però futbolísticament, per equip, estadi, gespa, és la millor que podia tocar per aquesta segona ronda de play-off d’ascens a Segona Divisió A. 

Jordi Esteve va explicar que “l’eliminatòria es decidirà per petits detalls igual que en el partit contra el Leganés”. Respecte al rival, el director esportiu blau, va assegurar que “l’he vist un cop. És un equip veterà, amb jugadors d’una mitjana d’edat de 27 anys, experimentats i que només han encaixat 24 gols en contra. El seu equip és sòlid i ofensivament fan mal”. A més, Esteve va admetre que “volem treure un bon resultat aquí per anar allí amb més tranquil·litat. El Lleida té possibilitats de passar, és cert”. 

Per la seva banda, Toni Seligrat va coincidir amb Esteve i va admetre que “tenim un domini ampli de l’Hospitalet i mínim del Jaén a dia d’avui. Demà i demà passat ja en sabrem més coses, gairebé igual que el seu entrenador”. El valencià va ressaltar la fortalesa del Jaén que ha acabat primer en la classificació del seu grup amb “70 punts i un total de 44 gols a favor i 24 en contra. A casa és fort ja que només ha perdut 1 partit i 7 fora”. 

A més, el tècnic dels blaus va afegir que “fora de casa ha fet 12 gols en 19 partits. És molt difícil fer-li gols però també és difícil que ens facin gol a nosaltres. Cada cop som més difícils de batre i, en una competició així, l’equip que no perd té més opcions”. 

El tècnic valencià va admetre que ara “la plantilla reflexa el que vol el club i la ciutat de Lleida, volen futbol d’una altra categoria i els jugadors estan compromesos. Ens falta experiència però la compensem amb l’ambició que té l’equip, el club i la ciutat”.

Respecte a l’arbitratge Seligrat va assegurar que “esperem que sigui just o s’equivoqui poc amb els dos equips”. El tècnic també va fer referència a l’afició que espera que “vinguin en nombre important aquest diumenge i que vinguin amb actitud respectuosa però animant a l’equip ja que el futbol no deixa de ser un esport”. L’entrenador va afegir que “si tu aquí dius puta España, saps que allà et diran puta Catalunya. Nosaltres partim amb desavantatge, ja que la volta sempre és fora. Tenim que ficar tots de la nostra part i demostrar que Catalunya i, concretament, la ciutat de Lleida és educada”, va finalitzar dient Seligrat.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -