Posted by : Lleida Sports Web martes, 26 de marzo de 2013

Després de la important victòria davant el Barça, Joaquin Prado ha planificat una setmana diferent per als seus homes amb entrenaments individuals i colectius i un amistós contra el Palma Air Europa a porta tancada, el proper dijous. 

Sessió d'entrenament del Força Lleida (www.flleida.com)
Aquesta setmana no hi haurà competició. Així doncs, el Força Lleida aprofitarà per donar un respirt a molts dels seus jugadors que necessiten recuperarse de les dolències que han hagut d'arrossegar durant les últimes jornades. Simeón, Calegari, Juanpi Sutina, Dani Rodríguez, Sergi Pino o Miqui Feliu podran baixar el ritme durant uns dies por tornar a jugar al cent per cent. Per això, El tècnic del Força Lleida, Joaquin Prado, ha planificat una setmana diferent per als seus homes. Els jugadors del Força Lleida combinaran diversos entrenaments individuals i de grup i acabaran la setmana amb un partit amistós que anirà seguit de tres dies de festa.

Avui, els lleidatans faran una sessió de grup al matí i individuals a la tarda, dimecres individuals al matí i grupal a la tarda i dijous una sessió de tir pel matí i el partit per la tarda. Un partit que serà a les 17:30 al pavelló Barris Nord, això sí, a porta tancada, davant el Palma Air Europa, un equip que ha acabat la lliga regular a la LEB Plata en cinquena posició amb un balanç d'11-9. L'encontre ajudarà els dos equips a no perdre el ritme de la competició en aquests dies de descans.

En acabar el partit, els jugadors del Força Lleida tindran tres dies de festa fins el proper dilluns quan tornaran a la feina per preparar l'important partit del dia 5 a la pista de l'Ourense.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -