Posted by : Lleida Sports Web domingo, 24 de febrero de 2013

El Lleida Esportiu s'imposa al Racing B gràcies a un gol de Mata al minut - del partit. Els jugador madrileny s'ha dirigit a la banqueta per fer pinya amb els seus companys i amb un Toni Seligrat que ha assegurat que l'acció li ha tocat el cor.



Els blaus s'enfrontaven aquest matí als fantasmes que els segueixen des del 22 de Desembre, data en que el Lleida Esportiu va aconseguir la darrera victòria al Camp d'Esports. Avui el Lleida s'ha adelantat al minut 70 i la història ha estat diferent a la dels últims encontres.

El conjunt blau ha estat clar dominador durant tot el partit. A la mitja part el Lleida ja havia tingut sis ocasions de obrir la llauna mentre que el conjunt visitant, només dos. Mata i Milla han posat a prova el porter visitant en diverses ocasions i Molo, mol encertat durant tot el partit, enviava una xilena fregant el pal dret. Montiel va ésser l'artífex de les dues jugades de perill del Racing B. El jugador va tenir un mà a mà amb Pau Torres que el porter del lleida va aturar amb molta casta i seguidament va llençar una pilota enverinada per sobre del travesser.


A la segona part, el Lleida ha seguit amb el control del partit. Ha tingut diverses arribades, entre elles, una molt clara de Molo que enviava, de cap, la pilota al pal. Jaime ha estat un dels més perillosos per part del Racing B, a la segona part, amb tres arribades clares que ha salvat Pau Torres. Al minut 70, Jaime Mata rebia una pilota llarga de Pau Torres que ha lluitat com un tità i ha aconseguit introduir a la porteria visitant amb un remat creuat a l'esquerra del porter. Mata s'apropava a la banqueta per fer pinya amb els companys i posava de manifest la vinculació dels jugadors amb el tècnic.
Cap al minut final, els fantasmes de l'empat s'han passejat per l'àrea de Pau Torres. Tot i això, de passada, ja que tot i la sèrie de rebots que han allargat l'agonia dels blaus, el partit ha finalitzat amb empat. Un empat que deixa bon sabor al Camp d'Esports tant pels tres punts com per l'actitut de l'equip i la bona imatge que ha proferit la celebració del gol.

A la roda de premsa, Toni Seligrat ha assegurat que l'acció del jugador després del gol li ha <<fet sortir de la banqueta >> i que, a més a més, << li ha fet sortir quelcom de l'estòmac>>.  L'entrenador també ha volgut enaltir la figura de Mata aclarint que << portar-lo al Lleida ha estat un encert>>.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -