Posted by : Lleida Sports Web domingo, 4 de noviembre de 2012

La recaptació dels 200 participants en la caminada popular es destinarà a les convivències que faran els nens amb diabetis i els seus pares i mares 

Els participants han fet una parada a la Mitjana (Foto: La Paeria)
Lleida ha caminat avui per la Diabetis. La delegació a Lleida i província de l’Associació de diabètics de Catalunya ha organitzat la sisena edició de la caminada popular que té com a objectiu promocionar l’esport i l’activitat física, alhora que també recaptar diners per a fins socials, amb la inscripció a l’activitat (3 euros per persona). En aquesta ocasió, la recaptació es destinarà a les convivències que farà els nens amb diabetis i els seus pares i mares. 

Els 200 participants han seguit la Rambla de Pardinyes fins arribar a la Mitjana on s’ha fet una pausa per recuperar energia i s’ha continuat el recorregut pels camins del parc, per tornar al mateix punt de sortida. En total, s’han caminat uns 10 quilòmetres. 

Aquesta caminada s’inclou en el programa de sortides de la coordinadora Lleida Camina. La pròxima activitat tindrà lloc el diumenge 18 de novembre. Serà la IV Caminada de Marxa Nòrdica, que anirà sobre “Dos segles sense la Suda” i l’organitzen Grup EFIS (INEFC), l’Associació Amics de la Seu Vella de Lleida, l’AV Balàfia – DonaBalàfia, l’Ateneu Popular de Ponent i el Centre Excursionista de Lleida.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -