Posted by : Lleida Sports Web martes, 6 de noviembre de 2012

Només s’haurà d'abonar els 5 euros de l'assegurança per als ciclistes que no estiguin federats 
Imatge de la presentació de la duatló (Foto: Club Triatló Lleida)
La Primera edició de la Marxa Popular en BTT serà totalment gratuïta per als ciclistes federats i els que no tinguin la llicència només hauran d'abonar els cinc euros de l'assegurança obligatòria. 

Els participants en aquesta Marxa, que se celebrarà el diumenge 11 de novembre, gaudiran dels paisatges de l'Horta de Lleida. El circuit de 20 quilòmetres serà el mateix que s'utilitzarà per al segment de bicicleta de la Duatló, per la qual cosa estarà perfectament senyalitzat. La sortida de la Marxa està prevista a les 9.30 hores del matí, mitja hora abans de que comenci la gran cursa de la Duatló, al carrer Ramón Rubials (darrera de les empreses Agustí Mestre i Decathlon). 

La Societat Ciclista Ilerdense i l'Esport Ciclista Lleida han volgut barrejar oci i professionalitat organitzant també una de les proves de la Copa Catalana de Ciclocròs, que es diputarà en els terrenys no urbanitzats del cantó del mateix carrer Ramón Rubials de la capital del Segrià. Un dels ciclistes professionals que no faltaran a la Copa Catalana serà David Lozano, campió d'Espanya de la modalitat. 

Tots els interessats a la Duatló o a la Marxa BTT poden inscriure's, abonant 10 euros o 5 euros, a www.inscripcions.cat i poden trobar tota la informació necessària al web de la cursa, www.duatlopopularlleida.com. Així mateix, el dia de la cursa, els més triganers, poden formalitzar la seva participació al Village de la Duatló.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -