Posted by : Lleida Sports Web martes, 27 de noviembre de 2012

El conjunt lleidatà va perdre els tres partits d’aquesta modalitat esportiva que es juga amb un disc volador i sense àrbitre
Imatge dels Isards de Vilaller (de groc) i dels Marracos Lleida (de negre) (Foto: Club Ultimate Marracos Lleida)
El Club Ultimate Marracos Lleida va debutar el cap de setmana passat a la Lliga Catalana d'Ultimate a Castelldefels. L’ultimate és un esport d'equip competitiu sense contacte entre els jugadors que es juga amb un disc volador de 175 grams. L'objectiu el joc és fer punt fent passades amb el disc entre els jugadors d’un equip mixt fins a arribar a la zona d'anotació de l'altre equip, com es fa en el futbol americà o el rugby. 

Els jugadors no poden moure's mentre tinguin el disc a les mans. L'Ultimate es distingeix pel principi de "l'Esperit de joc". A més, aquesta modalitat esportiva es juga sense àrbitre, cosa poc habitual en esports d’equip. 

El Marracos Lleida, nascut el mes de maig, va perdre els tres partits disputats. Dins el grup B de segona divisió, els Sharks de Terrassa es van imposar per 4-2 als debutants. El segon partit va suposar el primer derby lleidatà viscut en aquest esport, els Isards de Vilaller van guanyar per un ampli 9-3, resultat que donava als Ribagorçants el primer lloc del grup. En l'encontre per la 10à i 11à posició, l'equip Tookadisc de Celrà es va imposar per 7-4 als lleidatans. 

Els Isards de Vilaller van quedar en una meritòria 7à plaça, mentre que els campions de la jornada van ser els Patatas Bravas, l'equip local. A part del guanyador del joc, en aquesta modalitat, també hi ha un guanyador de Fair Play.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -