Posted by : Lleida Sports Web sábado, 29 de septiembre de 2012

Els esportistes són rebuts al Saló Víctor Siurana (Foto: UdL)
Vuit alumnes de la Universitat de Lleida seran distingits, el proper dilluns 1 d'octubre a la Universitat Pompeu Fabra, com a millors esportistes dels Campionats de Catalunya Universitaris 2011-12. Aquests són: Alba Casanovas, atleta; Xavier Castilla, de futbol 11; Andrea Porta, de futbol 7; Pilar Isanta, de futbol sala; Sergi Abelló, karateka; Aldara Cárdenas, de natació; Joel Catalina, de taekwondo i Teresa Pladevall, en tennis.

I l'èxit de l'esport universitari lleidatà no s'acava aquí ja que els joves estudiants no només s'han fet amb vuit places, de les 53 existents, en el ranking de millors esportistes universitaris de Catalunya sinó que també han aconseguit emportar-se cap a la UdL 32 medalles, les quals van aconseguir als campionats catalans: 13 d'or en futbol 11 masculí, futbol 7 femení, futbol sala femení, judo, tennis, taekwondo, karate i mitja marató de muntanya; 9 d'argent i 5 de bronze; i als campionats d'Espanya : l'or d'atletisme d'Alba Casanovas i 4 medalles de bronze.

Tot un èxit que converteix la UdL en un lloc idoni per compaginar les activitats esportives d'alt nivell amb els estudis.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -