Posted by : Lleida Sports Web martes, 4 de septiembre de 2012

Els lluitadors del club Budokan van obtenir un or, tres plates i dos bronzes a la prova continental celebrada aquest cap setmana a Manchester.
Imatge de Comes i Kala amb les medalles
Els dos lleidatans del club Budokan, Aboubacar Kala i Ramon Comes van aconseguir un total de sis medalles al campionat d’Europa de Karate Wuko (World Union of Karate Organizations) que va tenir lloc aquest cap de setmana, 1 i 2 de setembre, a Manchester.

Aboubacar Kala, en la categoria sènior (18-35 anys), va obtenir la medalla d’or en la modalitat de ippon shobu per equips i bronze en individuals, així com dues medalles de plata, en individual i per equips, en sambon shobu.

Ramon Comes en categoria màster (35-45 anys) va aconseguir la medalla de plata en kata i la de bronze en kumite (combat).

Tots dos esportistes formen part de l’equip de la Federació Espanyola Unificada d’Arts Marcials.

D’altra banda, Kala ja ostentava els títols de subcampió d’Espanya sènior i subcampió del món; Ramon Comes va ser campió d’Espanya el 2009 i el 2010 en kumite (combat).