Posted by : Lleida Sports Web miércoles, 5 de septiembre de 2012

L’entrenador del primer equip, Albert Folguera, ha demanat al president una nova incorporació, després de comprovar que David Busquets continua de baixa per un virus intestinal. 
Imatge del jugador a la pretemporada de l'any passat (Foto: Miguel Macías)
El Lleida Llista Blava té una preocupació seria. El tècnic, Albert Folguera, creu que l’equip necessita una incorporació més. La baixa de David Busquets, que encara no ha pogut trepitjar el parquet de l’Onze de Setembre en aquesta pretemporada, preocupa, i molt, a l’entrenador. El que eren tres o quatre dies de repòs, s’està convertint en un maldecap pel veterà jugador. 

En principi, Busquets pateix un virus intestinal, però encara li estan realitzant tot tipus de proves per trobar la font de la malaltia. Davant d’aquesta circumstància, Albert Folguera, ha demanat una setena incorporació. Si abans el club s’estava plantejant anar al mercat, ara, s’ha convertit en una prioritat. El fet d’afrontar una temporada a la màxima categoria de l’hoquei estatal comporta “no deixar res a l’atzar”, i més, tractant-se de la possible baixa “d’un dels referents de l’equip”, ha comentat Folguera. 

L’entrenador de la primera plantilla ha rebut el suport de tot el cos tècnic per tal d’agilitzar la nova incorporació. El club, però, mogut per aquest contratemps, no farà qualsevol animalada i esperarà a trobar un jugador del seu perfil i que agradi. Per la seva banda, Busquets té una visita a finals de setmana per recollir els resultats d’uns cultius que li han practicat.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -