Posted by : Lleida Sports Web domingo, 16 de septiembre de 2012


Tant l’equip masculí com el femení d’arc recorbat del Club de Tir amb Arc Pardinyes participaran al Campionat d’Europa de Clubs 2013. El club de Pardinyes, va aconseguir la seva classificació amb la seva pujada al podi del Campionat d’Espanya on van fer-se amb un or i una plata, respectivament. L’equip femení ja jugarà l’Europeu d’aquest any 2012 la setmana que ve a París degut a la seva quarta posició a l’anterior campionat d’Espanya, la qual les ha dotat d’una plaça que restava per motiu de la baixa d’un dels tres equips classificats. 


La prova del campionat d’Espanya es va celebrar a les pistes d’atletisme de les Basses d’Alpicat, aquest mateix cap de setmana i hi han participat 38 equips amb més de 200 arquers en total. Els primers classificats han rebut la Copa del Rei, la Reina i els Prínceps de les mans de Txema Alonso, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Lleida, Lorenzo Miret, president de la Federació Espanyola de Tir amb Arc i dels vicepresidents de l’organisme, Esteban Oliván i Josep Brocal, també president del Club Tir amb Arc Pardinyes. 

Classificació del XVIII Campionat d’Espanya de Clubs:



Arc Recorbat 

-Homes: 1r Ilertarget del Club Tir amb Arc Pardinyes; 2n Sagitta Recurvo de Madrid; 3r Arqueros San Jorge d’Extremadura



-Dones: 1r San Josep en forma d’Eivissa; 2n Opel Lleidamovil del Club Tir amb Arc Pardinyes; 3r Arqueras Pozuelo de Madrid



Arc Compost 

-Homes: 1r Eivissa PH; 2n Arqueros de Colmenar de Madrid; 3r Arkeros Corvera d’Astúries



-Dones: 1r Bizkaia Taldea; 2n Arkeras Corvera d’Astúries; 3r Arcosur A d’Andalusia D’acord amb aquesta classificació, Ilertarget de Lleida s’ha emportat la Copa del Rei i San Josep en forma, la Copa de la Reina. Els trofeus dels Prínceps d’Astúries han estat per a Eivissa PH i Bizkaia Taldea.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -