Posted by : Marc Retamero Castelló lunes, 3 de septiembre de 2012

Tir lliure executat per Pierre Oriola (Foto: Força Lleida)

El Força Lleida Club Esportiu ha encaixat un sever correctiu (52-88) en el seu segon test de pretemporada. L'entitat del rival, Valencia Basket, i la manca de rodatge dels lleidatans, que han iniciat aquesta setmana les sessions de pretemporada, expliquen la gran diferència que ha registrat el marcador del Barris Nord. Els visitants Vítor Faverani i Justin Doellman han estat els millors del partit, mentres que per part local cal destacar l'actuació del nord-americà Alex Thompson.

El Valencia Basket arribava a la cita poques hores després d'imposar-se al primer equip del Barcelona Regal en el marc del triangular Sportquarters Series Lleida, que s'han acabat enduent amb autoritat. A diferència de l'encontre enfront els blaugranes, Perasovic plantejava un cinc inicial en què Pau Ribas exercia de base i no li sortia malament l'aposta. El jugador català anotava la cistella inaugural del matx i, tot i que Thompson responia situant l'empat a dos, ben aviat es va veure que els locals poca cosa podrien fer davant d'un dels millors equips d'Espanya, que enguany tornarà a participar a l'Eurocopa ULEB. 

James Johnson començava el partit amb millors vibracions que en el seu debut amb la samarreta blanca, doncs anotava el primer tir de tres punts que intentava. Rafa Martínez, no obstant, replicava tot seguit i el Valencia aconseguia les primeres rendes significatives de la mà de l'aler-pivot Justin Doellman. L'ex de l'Assignia Manresa feia molt mal als interiors d'un Lleida que no es trobava gens fluid en atac. Ni tan sols Miquel Feliu era capaç d'imposar-se als seus defensors i l'anotació del Força Lleida se'n ressentia. Només la intensitat defensiva del conjunt de Prado impedia que els valencians sentenciessin l'encontre abans de la finalització del primer quart (7-17).

Les pèrdues de pilota del Força Lleida s'incrementaven encara més en el segon dels assalts. Moltes d'elles, d'un Djim Bandoumel que demostrava que encara li manca aclimatar-se a l'equip i conéixer millor als seus companys. Mentrestant, els deixebles de Perasovic anaven augmentant el seu avantatge fins al 10-27 que obligava Joaquín Prado a demanar temps mort. Lishchuk era el jugador més destacat sobre el parquet del Barris Nord en aquests minuts. El seu company a la pintura, Vítor Faverani, també es sumava a la festa i amb cinc punts consecutius donava vint punts de marge al seu equip. Així doncs, s'arribava al descans amb un contundent 16-38 que no feia concebre esperances de donar la sorpresa.

Els nois de Joaquín Prado tornaven dels vestidors disposats a retallar el desavantatge i, almenys, maquillar la derrota. Tot i les bones accions d'Alex Thompson, molt sòlid en ambdós costats de la pista, no seria possible ja que el conjunt taronja es mostraria molt encertat. Rafa Martínez i Thomas Kelati eren tot un malson pels exteriors del Força Lleida, incapaços d'aturar-los. Un desencertat Sergi Pino per fí apareixia amb un triple i un 2+1, però la diferència no minvava gràcies al treball de Doellman i Faverani sota els cèrcols. Una esmaixada d'aquest últim significava una nova màxima renda pel Valencia Basket i propiciava un temps mort de Prado (33-63). Al final del tercer període, 35-65.

L'últim parcial no va tenir cap mena d'història i no fou més que un simple tràmit per ambdós equips, que van acabar donant minuts a joves del planter poc habituals. Els primers minuts del període van estar marcats per un intercanvi de cistelles, del qual en va acabar sortint beneficiat el conjunt de Velimir Perasovic. La diferència de nivell entre els dos equips quedava palesa al marcador, que després d'un triple de Rafa Martínez reflectia un 39-74. Calegari aconseguia esgarrapar tímids aplaudiments del públic amb un triple (46-76) que, no obstant, era insuficient per contrarestar els diversos que va anotar un adversari molt endollat desde la llarga distància. Finalment, el lluminós va acabar registrant un 52-88 que evidencia que als de Joaquín Prado encara els queda molt camí per recórrer si volen afrontar la temporada amb garanties. L'equip marxarà avui a Viella, on durà a terme el seu stage de pretemporada.

FORÇA LLEIDA: Simeón (1), Johnson (5), Feliu (6), Bandoumel (3), Thompson (10) -cinco inicial- Rodríguez (2), Sutina (0), Pino (8), Calegari (9), Oriola (8), Sevillano (0).

VALENCIA BASKET: Ribas (6), Martínez (13), Kelati (8), Doellman (21), Lishchuk (11) -cinco inicial- San Miguel (2), Pietrus (2), Faverani (25), Pla (0), Tirado (0).

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -