Posted by : Moises Camuñas viernes, 24 de agosto de 2012

El nou aler del Força Lleida ha confiat en les persones del nou projecte i ha admès que “entre tots intentarem il·lusionar a l’afició”. 
Imatge de Feliu i Simeón amb les equipacions (Foto: Laïla Elka)
El Força Lleida club Esportiu ha presentat aquesta tarda a una de les peces clau del projecte esportiu. L’aler manresà, Miki Feliu, continuarà vinculat un any més a la ciutat de Lleida. El jugador, que va fer aixecar més d’un cop al públic del Barris Nord de la seva cadira, s’ha mostrat molt confiat en aquest projecte i ha garantit un compromís total. A més, l’entitat també ha presentat les noves equipacions que lluirà el Força Lleida aquesta temporada. 

En la roda de premsa, que s’ha fet per primer cop a les oficines que ha obert el club al carrer Irene Solsona número 5 de Lleida, el vicepresident de l’entitat, Pere Pauné, ha explicat que “si Simeón era la primera pedra del projecte, Miki Feliu és la primera roca”. A més, ha reconegut que “sempre ha sigut la primera opció i és un jugador clau per fer una bona campanya”. 

Per la seva banda, el director esportiu del Força Lleida, Edu Torres, ha destacat el gran compromís del manresà i, a més, ha explicat que “ha tingut molta paciència, ja que fins que no ens ha sortit el pressupost, no l’hem pogut dir res. Tenia altres opcions”. Torres ha admès que “fins aquest dimecres no se li va explicar el projecte al jugador”. Per finalitzar, el director esportiu ha llençat un repte al nou jugador de l’entitat “és el millor de la Lliga en la seva posició, però per ser un jugador total ha de millorar alguns petits detalls, com per exemple, els llançaments sortint de bloqueig”. 

El jugador ha admès que les paraules de Torres” són una motivació per a mi”. Feliu, que ja va demostrar el seu estil de joc la temporada passada, ha remarcat que “no puc garantir resultats, però sí treball, dedicació i responsabilitat”. L’aler manresà, de 27 anys, ha explicat que si hagués fet cas de totes les informacions que venien de fora “potser no estic aquí. Jo tenia clar que volia jugar aquí, per això no he fet cas del que venia de fora”. Per finalitzar, Feliu, ha donat l’aprovat al model de pagament de fixos i variables del club i ha dit que “entre tots tenim que il·lusionar a l’afició”. 

Per finalitzar la roda de premsa, Simeón, Feliu i Pauné s’han fotografiat amb les equipacions de l’entitat de la marca Royal. 

Per altra banda, a falta de quatre jugadors per arribar, ja que Joaquín Prado vol una plantilla de 10 jugadors que es sàpiguen moure en dos posicions, la plantilla està citada el dilluns a partir de les 17:00. Durant aquesta trobada, es decidirà si es comença a entrenar o no. El que està segur, es que dimarts es vestiran de curt per entrenar i passar revisions mèdiques, ja que divendres hi ha el primer partit del torneig Sportquarters Series. Els citats dilluns són Simeón, Feliu, Dani Rodríguez i Sergi Pino. Els americans arribaran a partir de dimarts.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -