Posted by : Lleida Sports Web lunes, 20 de agosto de 2012



Un hacker ha sabotejat el web del Sícoris Club tot substituint la portada del web de la institució esportiva amb un missatge en contra de la violència i la demonització de l'Islam. El text, que es pot observar a la imatge que adjuntem exposa: 

Segueix endavant i elabora els teus plans. Al final del dia ets només un home. Deixeu de matar musulmans, també som humans, l' Islam és una religió de pau, deixeu de demonitzar l'Islam. Utilitzeu avions no tripulats per matar musulmans innocents al Pakistan, cremeu el sagrat Corà, creeu controvèrsia a les terres àrabs pel petroli. Prohibiu el niqab, mateu musulmans innocents a Palestina, tortureu musulmans innocents
a Guantánamo. Violeu i tortureu dones musulmanes (Aafia Siddiqui), però, nosaltres som terroristes.

El hacker es fa anomenar hitcher i amb el text que ha incorporat en aquesta 'nova plana' també hi adjunta la seva direcció de correu electrònic i el seu compte Twitter, on es pot veure com presumeix de les seves accions en d'altres planes web. Així doncs, tots els socis del Sicoris que vulguin conéixer el 'creador' del seu nou web només han d'entrar a la plana del club i seguir-lo a Twitter.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -