Posted by : Lleida Sports Web viernes, 27 de julio de 2012


S’ha imposat en la categoria individual, després que aquesta setmana ja es proclamés campió de dobles, amb el també lleidatà Alejandro Esmatges.

Carles Pigem ha tornat a triomfar al Campionat d’Espanya, que s’ha disputat aquesta setmana al Real Club de Golf de Pedreña, a Cantàbria. El golfista lleidatà ha pujat al podi en primer lloc en la categoria individual masculina, en la qual han competit 120 jugadors. Pigem, amb 274 cops (-6), ha superat Jacobo Pastor i Scott W. Fernández, que han quedat en segona i tercera posició a la classificació general.

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha felicitat Pigem per aquest nou triomf al Campionat estatal i pel bon moment de forma en què es troba el jove lleidatà. L’alcalde ha destacat el gran resultat que Carlos Pigem ha signat aquesta setmana, després que dilluns es proclamés campió a la prova de Dobles, amb el també lleidatà Alejandro Esmatges de parella.

S’ha de recordar que Pigem ha sumat diversos triomfs aquest any als Campionats de Canàries i de Barcelona, així com al Mundial Universitari, tant per equips com individual.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -