Posted by : Moises Camuñas viernes, 20 de julio de 2012


Els homes de Toni Seligrat s’estrenaran contra el Sariñena el 28 de juliol. El punt i final a la preparació el posarà el partit de Copa Catalunya previst pel diumenge 19 d’agost.

El Lleida Esportiu ja té fet el calendari de partits amistosos de pretemporada. Els blaus jugaran 6 partits de preparació més un de Copa Catalunya, que tindrà lloc l’últim cap de setmana abans de començar la lliga al Camp d’Esports contra el Peña Sport el 26 d’agost.

El primer partit d’aquesta pretemporada serà el dissabte 28 de juliol contra el Sariñena, de Tercera Divisió. Els lleidatans jugaran a la tarda en aquesta localitat aragonesa després d’exercitar-se al matí a la capital del Segrià.

La següent setmana, concretament el divendres i el dissabte tornaran a tenir partit. El divendres dia 3 d’agost es veuran les cares contra el Binéfar, i el dissabte dia 4 participaran en un triangular a Artesa de Segre. Els dos partits seran per la tarda ja que pel matí els jugadors que formen el conjunt blau tindran el seu entrenament habitual a les terres lleidatanes.

El dimecres 8 d’agost, després de l’entrenament matinal, es dirigiran cap a Reus, on jugaran el quart partit amistós de la present temporada, a les 20:00 hores. Aquell mateix cap de setmana, concretament el dissabte dia 11 d’agost, el conjunt blau es desplaçarà fins a Pamplona  per jugar un matx contra l’Osasuna B. L’últim partit de pretemporada tindrà lloc el dia 16 a partir de les 19:00 hores a terres tarragonines, contra el Gimnàstic de Tarragona. Aquell mateix cap de setmana l’equip dirigit per Toni Seligrat tindrà el primer partit de Copa Catalunya.




Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -