Posted by : Lleida Sports Web domingo, 22 de septiembre de 2013

El conjunt de l’Urgell guanya al Viladecans, que feia més de vint jornades que estava invicte, i lidera la Primera Catalana juntament amb el Balaguer i el Catllar
Imatge del partit del Tàrrega al camp del Viladecans (Foto: Josep Canosa)
Josep Canosa
Molt important la victòria del Tàrrega per 1-2 al camp del sempre complicat Viladecans, que feia més de vint jornades que estava invicte, cosa que dóna encara més importància als tres punts. Un Tàrrega que va tenir el partit controlat en tot moment i que va jugar de forma molt seriosa. Els de l’Urgell només van patir pel resultat als últims minuts amb l’1-2.

Un partit que es presentava, a priori, força complicat. La primera part va ser de domini altern. En alguns moments semblava més un partit de pretemporada que un de lliga per la poca intensitat mostrada pels dos equips. Joel va salvar la primera ocasió al minut 8. Després va arribar la jugada del 0-1, molt protestada pels local,q ue van reclamar fora de joc. L’àrbitre va deixar seguir i Esteve, de tacó, va batre el porter local i va fer el 0-1 al minut 12. Va ser un gol determinant, perquè va fer jugar al Tàrrega amb la tranquil•litat necessària per tirar endavant el partit. Montoya, va obligar a lluir-se a Joel al minut 25. Abans d’anar al decans, Pacheco va relliscar i la jugada gairebé va acabar amb l’empat.

La segona part va començar de manera molt semblant a la primera. Rafa va fer una jugada personal que va acabar en penal a favor. El mateix Rafa no va perdonar i va fer el 0-2 al minut 56. El Tàrrega va defensar bé el marcador i el Viladecans només va inquietar Joel al minut 73, sense més conseqüències. Cal destacar també el debut de la jove promesa Saife al minut 75.

Carballo, al minut 86, va ser expulsat per protestar una falta i això va fer que els últims 9 minuts de partit fossin de molt patiment. Lerin, de fort xut des de fora de l’àrea al mnut 90, va posar l’emoció al partit, fent l’1-2.

El Tàrrega es posa colíder i a esperar el proper partit a casa enfront el Jesús i Maria, equip nou en la categoria.