Posted by : Lleida Sports Web martes, 2 de julio de 2013

L’afluència de gent a les oficines del Camp d’Esports ha estat constant aquesta primera tarda 

Imatge de les cues que s'han format aquesta tarda a les oficines del Camp d'Esports (Foto: Lleida Esportiu)
El Lleida Esportiu ha donat el tret sortida a la campanya de socis 2013-2014 aquest dimarts a la tarda a les oficines del Camp d’Esports. Durant tota la tarda s’ha registrat una afluència contínua de gent que ha vingut a recollir el seu abonament de temporada. Han estat molts els socis que han volgut donar el seu suport des del començament de la campanya que porta per lema ‘Lleida no es rendeix’.

Els primers socis abonats han volgut aprofitar la iniciativa del Lleida Esportiu que regalaà una bufanda als 100 primers seguidors que retirin el seu abonament per al curs 2013-2014. 

El responsable de l’àrea social, Òscar Sarramia, ha destacat que “és positiu que la gent hagi vingut amb ganes ja des del primer dia. Tots volem que la nova temporada ja comenci”. Per la seva banda, David Freixes, també responsable de l’àrea social, ha comentat que “el record de la gran temporada passada encara està present i els socis demostren que volen més, que són ambiciosos, com nosaltres”. A més, Freixes ha afegit que “s’està recuperant el sentiment de ser del Lleida com a valor afegit dels lleidatans”.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -