Posted by : Lleida Sports Web domingo, 24 de marzo de 2013

Els d'Albert Folguera van caure ahir davant del Lloret, un dels equips més golejadors de la part baixa, que va demostrar el per què de les seves xifres. Els gironins es van posar 5-0 per davant al marcador als deu minuts de partit.

Derrota dolorosa de l'ICG Software a la pista del C.H. Lloret. Els del Llista van començar el partit amb mal peu. Només havien passat dos minuts i mig quan l'àrbitre va xiular un penal sobre Raul Pelicano que va transformar, fent l'(1-0). A partir d'aquí les coses es van torçar encara més. Torner, un dels altres artillers de l'equip gironí va posar el (2-0( i el (3-0) en els següents tres minuts i va destarotar un ICG Software que va rebre el quart de la mà de Rebollo. (4-0). Per a més inri, Carles Trilla rebia una tarja blava i es quedava fora del partit durant dos minuts. En tornar al camp, Galindo feia el cinquè per als de Lloret. (5-0) A falta de vuit minuts del descans, López marcava el primer per a l'ICG Software Lleida.(5-1)

A la represa, Dani López es tornava a trobar amb el gol i escurçava les enormes distàncies que s'havien establert als primers minuts (5-2). Tot i això, només es va tractar d'un miratge. Als dos minuts Rebollo contestava amb el sisè (6-2) i el Llista ho començava a veure molt negre. Tant negre que sis minuts després, Galindo va fer el setè (7-2), que va anar seguit del vuitè de Xavier Gonzàlez a falta de sis minuts (8-2) i del novè, de Galindo, a l'últim minut (9-2).

El Lloret va fer valer el factor pista amb una defensa molt contundent. (Fins a 13 faltes, enfront les 5 de l'ICG Software).

L'ICG Software ocupa la vuitena plaça de la taula i manté les aspiracions per classificar-se a la Copa Cers.