Posted by : Moises Camuñas miércoles, 26 de septiembre de 2012

El nou equipament, que tindrà 2 hangars, sala de reunions i espais per als clubs de la ciutat, també serà la seu de la Federació Catalana 
Imatge d'uns dels punts on s'hi construirà (Foto: La Paeria)
El Centre de Piragüistes de Lleida, que portarà el nom de Saúl Craviotto, ja està en marxa. Ahir es van iniciar les obres d’aquest centre que també serà la seu de la Federació Catalana i dels clubs de la ciutat. Aquest nou equipament, que té un termini d’execució de 7 mesos, estarà finançat per la Paeria, que aportarà 390.000 euros, i la Generalitat, que n’aportarà 300.000 euros més. 

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, que va visitar les obres, va explicar que "aquesta és una vella reivindicació que ara es farà realitat, ja que és un projecte molt esperat, tenint en compte la tradició d’aquest esport a Lleida i la importància per a la ciutat que l’única medalla olímpica catalana l’hagi guanyat el piragüista Saúl Craviotto. És per això que el Centre de Piragüisme no podia portar un altre nom que no fos el seu ja que, a més, sempre ha tingut una gran vinculació a la ciutat”.

El paer en cap també va explicar que la construcció d’aquestes noves instal•lacions, que estaran situades a l’avinguda Pearson, concretament al parc de les instal•lacions esportives Riu Segre, es concentra en 3 actuacions: 

1) Instal·lació principal que acollirà els edificis de vestidors amb capacitat per a 30 persones, gimnàs (70 m2), hotel de clubs, oficines Federació Catalana de Piragüisme, sala de reunions i espais comuns per als clubs (40 m2), magatzem, lavabos i Hangar 1. 

2) Hangar 2: petit hangar que s’ubicarà al talús davant de l’actual hangar metàl•lic, és a dir, al final de la rampa. Estarà destinat a guardar piragües, sobretot per al material dels més petits, per tal que els quedi més a prop de l’embarcador. 

3) Rampa d’accés i de comunicació en itinerari adaptat fins a la plataforma de la zona esportiva de la llera del riu. 

Cal destacar que la quarta actuació, que seria la millora de l’actual embarcador i la zona d’accés ja s’ha executat.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -