Posted by : Lleida Sports Web sábado, 12 de enero de 2013

El Cadí ICG Software es fa fort a casa (78-67)

Les jugadores d’Andreu Bou van decantar el partit amb un gran parcial al final del tercer quart. Les lleidatanes prenen aire i es situen setenes a la classificació de la Lliga Femenina
Imatge d'un temps mort del conjunt lleidatà dirigit per Andreu Bou
El Cadí ICG Software va començar ahir la segona volta de la competició guanyat al Gran Canaria 2014 per 78-67, en la dotzena jornada de la Lliga Femenina. El partit era molt important pels dos equips, que es troben a la part mitjana de la taula. Els dos primers quarts van ser molt igualtats i es va arribar al descans amb un resultat de 33-34. El tercer quart, però, les lleidatanes es van mostrar intractables als últims minuts i van obrir una distància que va ser definitiva per aconseguir la cinquena victòria de la temporada. Parham va ser la millor de les jugadores d’Andreu Bou amb 19 punts