Posted by : Lleida Sports Web domingo, 9 de diciembre de 2012

Lamdassem es proclama campió d’Europa amb l’equip espanyol

L’atleta lleidatà va finalitzar sisè i amb la resta de companys van aconseguir la medalla d’or, que significa el setè metall per a España en la història dels europeus

Imatge de l'atleta en una prova
L’atleta lleidatà Ayad Lamdassen es va proclamar campió d’Europa de Cross amb l’equip espanyol, en la categoria sènior masculina. Amb aquesta medalla a Budapest,Lamdassen amplia el seu palmarès.Tres dels atletes del grup es van classificar entre els vuit primers.Lamdassem va arribar en sisena posició, amb Carles Castillejo, que va ser cinquè, i Javier Guerra, que va acabar vuitè. Per darrere, van arribar Juan Carlos Higuero (16è), Antonio Jiménez (20è) i Alberto Lozano (34è).

Aquesta és la setena medalla d’or per a Espanya en la història d’aquesta competició i segueix sent el país europeu més guardonat en aquesta categoria. Gran Bretanya i Itàlia van completar el podi. Els campions individuals van ser l’italià Andrea Lalli, el francès Hassan Chadhi i el també italià Daniele Meucci.

Ayad Lamdassem, en la prova de 10.000 metres, va formar part de la representació d’esportistes lleidatans que aquest estiu van participar als Jocs Olímpics de Londres 2012.