Posted by : Lleida Sports Web domingo, 18 de noviembre de 2012

Un Lleida sense pors ni complexos arrenca un punt a Mendizorroza

El gol de Pere Milla a falta de vuit minuts pel final i el gran partit de Pau Torres donen al Lleida un punt vital per seguir a la zona d’ascens. 

Barreda amb la pilota. (Foto: Lleida Esportiu)
El Lleida Esportiu va començar el partit amb molt bon peu i va dominar el primer temps amb claredat. Tot i això, al descans el resultat encara era de 0-0 i a la represa, el conjunt basc va prémer l’accelerador i es va posar per davant al marcador. L’Alavés va tenir l’oportunitat d’establir el 2-0 al lluminós gràcies a un penal que l’àrbitre xiulà al seu favor. Però, Pau Torres i Pere Milla tingueren l’última paraula. 

El conjunt de Toni Seligrat es presentava ahir a la tarda, a casa del líder, sense complexos i amb les màximes aspiracions que es poden tenir davant un rival com l’Alavés. Equip que de les dotze jornades anteriors, n’havia guanyat deu. A més a més el conjunt vitorià havia guanyat tots els partits des de la jornada vuit. Tot i això, el Lleida es presentava a Mendizorroza ensenyant les urpes. Com Toni Seligrat havia aclarit a la roda de premsa prèvia al partit, el Lleida Esportiu sortí a guanyar al camp del líder.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -