Posted by : Moises Camuñas domingo, 7 de octubre de 2012

El Club Handbol Pardinyes treu un punt de Mataró (26-26)

Els lleidatans es van mostrar imprecisos en els compassos inicials del partit però van saber oposar-se a les adversitats i plantar cara a un rival fort a casa
Imatge de la presentació del primer equip del CH Pardinyes (Foto: CH Pardinyes)
El Club Handbol Pardinyes va començar ahir la Primera Catalana treien un punt del Pavelló Teresa Mª Roca i Vallmajor de Mataró. El conjunt dirigit pel tàndem Raül Rivas i Victor Pere va començar el partit amb molts dubtes. El pas del minuts va asserenar al conjunt lleidatà, que va marxar guanyant al descans (12-13). En la segona part, les diferències van ser mínimes però als minuts finals, amb el Padinyes per davant en el marcador, els locals van aconseguir empatar el partit (26-26).