Posted by : Lleida Sports Web martes, 28 de agosto de 2012

Bojan Krkic canvia Roma per Milà

El davanter de Linyola jugarà cedit una temporada a San Siro amb el conjunt Rossoneri, després de no comptar amb molts minuts a l’equip dirigit per Zdenek Zeman.
Imatge del lleidatà després de firmar amb el Milà (Foto: Facebook Bojan) 
El AC Milan ha tancat aquesta tarda la incorporació de Bojan Krkic. El davanter lleidatà, que avui compleix 22 anys,  firma d’aquesta manera amb uns dels equips més potents de la Serie A italiana, que està rejoveneixen la seva plantilla. El de Linyola s’ha desplaçat aquest migdia a Milà per firmar el nou contracte i demà passarà la revisió mèdica amb el conjunt dirigit per Massimiliano Allegri.

El vicepresident del AC Milan, Adriano Galliani, ja havia reconegut durant aquests últims dies i, en especial, aquest matí, que l’acord amb el davanter lleidatà estava molt a prop. El conjunt Rossoneri, amb la incorporació de Bojan, intentarà capgirar el mal inici de Lliga i la marxa dels seus jugadors estrella, Zlatan Ibrahimović i Thiago Silva. A més, enguany, s’han marxat molts jugadors clàssics del club com Nesta, Zambrotta, Gattuso, Inzaghi i Seedorf.

El davanter lleidatà, que va sortir del FC Barcelona cedit fa una temporada, arriba gairebé al mateix temps que Pazzini, que va disputar l’anterior curs amb l’Inter de Milà i aterra a l’equip veí després de la sortida de Cassano als Nerazzurri. El de Linyola també lluitarà amb Stephan El Shaarawy i Alexandre Pato per fer-se un lloc a l’onze titular.

El lleidatà ha firmat pel Milà, després de no trobar un espai en el nou projecte de la Roma, que dirigeix el txec Zdenek Zeman. El pròxim objectiu milanista serà aconseguir la cessió de Ricardo Kaká,  que sembla que s’ha quedat sense lloc després de l’arribada de Luka Modric al Reial Madrid.  

Un cop firmat el contracte, el lleidatà ha dit que "fitxar pel Milan és un bellíssim regal d'aniversari”. Per finalitzar ha explicat que “no he parlat amb Allegri encara, però sóc a punt per jugar".   

Ara, Bojan tindrà una altra oportunitat per demostrar la seva qualitat i recuperar aquell nivell que el va portar a ser un dels jugadors joves més prometedors del planeta. 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -