Posted by : Moises Camuñas jueves, 19 de julio de 2012

L’equip italià creuarà mig món per seguir amb la seua preparació de cara a aquesta temporada. Els homes de Zdenek Zeman jugaran a Chicago, Boston i Nueva York.


La Roma, equip on juga el lleidatà Bojan Krkic, marxarà als Estats Units per continuar la seua preparació. Ja és una cosa habitual que els grans equips europeus viatgin a països com la China o els Estats Units per fer la pretemporada. L’equip italià, després de la seva estada a Brunico (Itàlia) i Viena (Àustria), continuarà amb els seus exercicis a Amèrica. El homes de Zdenek Zeman jugaran davant el Zagliebe Lubin de Polònia, el Liverpool anglès i la Selecció Nacional de El Salvador.

Com succeeix des del 2009, la Roma va començar la pretemporada en la petita localitat de muntanya de Riscone a la província de Bozen, al nord-est d'Itàlia. Allà, van jugar davant un combinat local per fer algunes proves. L’equip dirigit per Zeman es va imposar fàcilment amb un contundent 9 a 0. El lleidatà Bojan, va ferun gran gol, únic en aquesta pretemporada, des de fora de l’àrea a la segonameitat. Abans de marxar de la localitat italiana, la Roma es va enfrontat al Clubul Sportiv Turnu Severin de Romania. El resultat va ser de 2 a 0 (42' Burdisso, 65' Lopez) a favor dels italians.

Una vegada en terres austríaques es van enfrontar al Rapid de Viena, un club històric de la lliga austríaca. El conjunt italià es va imposar per 1 a 2 (10' Pjanic, 24' Boyd, 53' Pizarro). El lleidatà va jugar la segona part i va gaudir d’una gran ocasió amb una rematada des de fora de l’àrea.

A partir d’ara, com ha reconegut el Bojan en el seu blog que té a la Roma “anem als Estats Units, on continuarem la nostra preparació amb més sessions d'entrenament  i tres partits amistosos”.  El de Linyola jugarà el diumenge davant el Zagliebe Lubin de Polònia en Chicago (2:30 hora Espanya), dimecres 25 davant el Liverpool anglès en Boston (6:35 hora Espanya)i finalment, divendres 27, tancaran la gira EEUU davant la Selecció Nacional de El Salvador (8:00 hora Espanya).

Amb aquest viatge l’equip italià vol captar seguidors en els Estats Units i enfrontar-se, en el primer test seriós, a un conjunt com el Liverpool. Per la seva part, Bojan voldrà continuar amb la mobilitat que està demostrant en els anteriors partits de preparació i intentarà marcar algun gol més, la seva assignatura pendent.  
   


Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -